Maanstand

CURRENT MOON

Buienradar

In navolging van de afgelopen edities van Carp heeft Spiegel Magazine wederom een 36 pagina’s tellende beursspecial gemaakt. De Carp 2010 special wordt bij de ingang aan elke bezoeker van de beurs verstrekt. Gratis!

1

Lezingen Carp 2010

Op zaterdag en zondag worden vier leerzame lezingen gehouden door enkele vaste auteurs van Spiegel Magazine. Het geheel wordt gepresenteerd door niemand minder dan ceremoniemeester Dennis de Wilde. Alle lezingen worden gehouden in het auditorium.

2

De dertig kilo grens doorbroken    Stijn Borghmans

Extreem grote karpers zijn op openbare wateren zeldzaam, met name als ze zwaarder zijn dan dertig kilo. In het voorjaar van 2009 wist Stijn Borghmans een dergelijke gigant te vangen. Speciaal voor de beursspecial van Spiegel Magazine schreef hij een verslag. Als je nog niet gemotiveerd bent voor het komende karperseizoen dan ben je dat na het lezen van het verhaal van Stijn gegarandeerd!

3

Stap voor stap    Saron Debets

Strategy staat bekend om producten die intensief worden getest voordat ze op de markt worden gebracht. Uiteraard geldt dit ook voor het revolutionaire Fuzz-systeem. Dit systeem is ontworpen door het Strategy team en is bedoeld om end tackle optimaal te camoufleren. Dat ‘The Fuzz’ van grote meerwaarde kan zijn bleek in de testperiode. De vangsten van de consultants logen er niet om en vertoonden een sterk stijgende tendens. Strategy consultant Saron Debets legt uit hoe het Fuzz-systeem kan worden gebruikt.

4

Stap voor stap    The Missing Link rig van Corneel Harteveld

In Spiegel Magazine 21 staat een artikel van Corneel Harteveld over het Nord Bassin. Naar aanleiding van dit artikel werd de interesse gewekt voor een van zijn favoriete onderlijnen. Toen de redactie Corneel hierover benaderde was de kogel snel door de kerk. Corneel laat zien en vertelt hoe hij de Missing Link rig maakt.

5 

Naast de bovenstaande artikelen zijn er ook veel beursnieuwtjes te lezen in de special en natuurlijk ontbreekt de onmisbare beursplattegrond niet.

Laatste 2 uitgaven

Banner
Banner

Advertenties

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner